Pricing

Pricing

Geen onverwachte kosten

Ontdek onze flexibele pakketten

Bij ons betaalt u maandelijks een vast bedrag voor onze diensten. Deze pakketten worden volledig op maat gemaakt, zodat we samen kunnen groeien!

Elk pakket biedt u een bepaald aantal uren dat u kunt besteden aan al onze diensten, waaronder marketingcampagnes, website-ontwikkeling, posterontwerp, raamstickers, en nog veel meer.

Wij houden nauwkeurig bij hoeveel uren er zijn gewerkt, en deze uren worden niet maandelijks gereset. Als u bijvoorbeeld 20 uur per maand afneemt, verrekenen wij alleen deze 20 uur – geen onverwachte rekeningen. Bovendien passen we elke maand de uren flexibel aan om het voor u aantrekkelijk te houden.

Maandelijks opzegbaar? Geen probleem! Wij hanteren geen jaarlijkse contracten. Als u uw pakket opzegt, verrekenen wij gewoon de gebruikte uren. Als u minder uren heeft gebruikt dan u heeft betaald, storten wij het verschil netjes terug op uw rekening. En als u meer uren nodig heeft, kunnen we deze gewoon maandelijks met u verrekenen.

Kortom, bij ons geniet u van flexibiliteit en transparantie in al onze diensten.

Overzicht van onze pakettten

STARTUPS

650 / Maand

  • 10 uur vrije besteding
  • Inclusief 75 min uren
  • Gratis website onderhoud
Let's start!

MKB GROWTH

1300 / Maand

  • 20 uur vrije besteding
  • Inclusief 150 min uren
  • Gratis website onderhoud
Let's start!

ENTERPRISE

Maatwerk

Wil jij het maximale uit onze service halen? Dan gaan wij graag met jou zitten om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen met onze maatwerk oplossingen. Wij duiken in je bedrijf om alle in’s en out’s te kennen om een pakket voor jou samen te stellen wat matched! 

Contact

Benieuwd of wij geschikt zijn voor een samenwerking? Wij ook! We gaan graag het gesprek aan om even te sparren over nieuwe ideeën. 

Koninginnelaan 33, Apeldoorn

    Menu